Voluntar 15 minute!

LogoSOLOMON s-a gândit că dacă activităţile pe care le ai şi timpul tău nu îţi permite să te implici mai mult, poate ai putea să faci altceva: 15 minute de voluntariat pe săptămână ca sa devii un promotor al excelenţei!

Iată câţiva activităţi mici pentru tine dar mari pentru noi...

1. Ajută-ne la finanţarea proiectelor noastre.
CUM ? Redirecţionează 2% din impozitul pe veniturile personale, pe care oricum le plăteşti către stat, către SOLOMON! Poţi implica şi familia, prietenii, colegii (implică 15 persoane)!
Dacă eşti o persoană de decizie în cadrul unei societăţi comerciale ne poţi susţine prin redirecţionarea unei părţi din impozitul pe profit aferent! Nu este o cheltuială în plus şi îţi poate oferi o altă vizibilitate!

2. Ajută-ne la promovarea proiectelor propuse de SOLOMON ! Dacă ştii o persoană interesată de o anumită temă propusă de noi, spune-i de proiectele noastre.

3. Ajută-ne la dezvoltarea unui tânăr ! – oferă cadou o carte la ocazii, zile speciale.

4. Ajută-ne şi promovează proiectele SOLOMON în mediul virtual: pe Facebook, pe blogul tău personal, pe pagina ta de internet, pe e-mail etc.

5. Fă cunoscute proiectele noastre. Completează semnătura ta de pe mail cu următorul mesaj „Eu sprijin proiectul „X”propus de Asociaţia Centrul de excelenţă în dezvoltare persoanală SOLOMON"

6. Spune-ne dacă ştii de o persoană, o companie, un partener interesat de proiectele noastre. Spune-ne dacă ştii că poate există o sursă de finanţare pentru proiectele noaste. Spune-ne dacă ştii pe cineva care este interesat să facă donaţii pentru o activitate pe care o propunem.

7. Promovează-ne persoanelor din firmele care ar putea să se implice în proiectele propuse de noi.

8. Atrage atenţia prietenilor tăi! Spune-le de pagina noastră. Poate că şi ei sunt interesaţi!

9. Scrie-ne, spune-ne părerea ta despre proiecte, materiale propuse de SOLOMON. Spune-ne ce îţi place dar si ce îţi displace! Părerea ta înseamnă mult pentru noi. Ne ajută să fim mai aproape de scopul nostru: excelenţa.

Pentru aceasta, dar şi pentru că ai citit aceste lucruri, îţi mulţumim dragă cititorule.